lauantai 17. toukokuuta 2014

My boyfriends new car

Arvatkaapa missä mä olin tänään kolme piiiitkää tuntia. Poliisien huutokaupassa. Oltiin siellä mun äitin ja pikkusiskojen kanssa katsomassa pyöriä ja ostettiinkin molemmille siskoille uudet pyörät sieltä. En ois kyllä arvannut että pyörien ostamisessa kestää niin kauan mutta istuinkin sen lähes koko kolme tuntia ottamassa aurinkoa.
Kun pääsin huutokaupasta kotiin niin Japikin tuli siitä vähän ajan päästä kotiin uudella autollaan. Tätä autoa on odotettukkin jo monta kuukautta kuin kuuta nousevaa sillä se haettiin saksaksa asti ja sitä piti vähän vielä korjailla ennen kun sen pystyi hakemaan sieltä autoliikkeestä. Mutta täytyy kyllä sanoa että ainakin omasta mielestä on kyllä komia kaara :D!


Mietin tässä varmaan viis minuuttia että mitä mä tästä autosta nyt teille kertoisin koska olen nainen enkä siitä nyt sen hirveämmin osaa mitään kertoa ja jos kertoisinkin niin ymmärtäisikö siellä ruudun toisella puolella kukaan edes mitään kun suurin osa sielläkin on varmaan naispuolisia henkilöitä :D? Sen verran nyt tiedän että toi on aikamoinen tappokone kun on kuulemma niin paljon tehoa ja kyllä sen tälläinen amatöörikin pystyi kuulemaan kun kuului kunnon murinat kun tuolla ajoi. Tänään ei kyllä keritä tolla vielä kruisailemaan sillä täällä on niin ihanan lämpimät ilmat että ajateltiin korkata jäken rantsu tänään ensimmäistä kertaa tänä vuonna.

PS. Käykääs muuten osallistumassa L'oreal Parisin kilpailuun jossa 50 onnekasta voittaa itselleen valitsemansa Preference glam lights -raitatuotteen.  (palkinnon arvo noin. 13 euroa). Kilpailuun pääset osallistumaan Tästä!

Ihanaa ja lämmintä viikonloppua teille kaikille ♥ !

2 kommenttia: