maanantai 19. toukokuuta 2014

Nokia Lumia arvonta!

Hellurei ja ihanan lämmintä päivää kaikille! Forecan mukaan tänään pitäisi tulla +28 astetta lämmintä joten kohta pitää kaivaa bikinit kaapista ja pistää hieman (paljon) aurinkorasvaa ja mennä partsille loikoilemaan. Mulla on koulua nyt enään kaksi viikkoa jäljellä eikä siellä tehdä oikeestaan mitään tärkeää, niin päätin nyt ottaa tämän päivän vähän omaa lomaa koska ulkonakin on noin ihanan lämmin. Villi veikkaus ettei siellä koulussa ole tänään kovin moni muukaan... :D

Mutta asiaan.. Tuli taas hirveä hinku postata jotain mutta ei ole kamerassa oikeen mitään kivoja kuvia saatika mitään postaus aihettakaan niin aattelit nyt inffota teille taas tälläisestä kilpailusta minkä löysin netissä pörrätessäni. Itse siihen juuri osallistuin ja jos teitä kutkuttaisi myös saada upouusi Nokia Lumia niin osallistukaa ihmeessä tekin. Kilpailussa piti ensiksi valita kolmesta värivaihtoehdosta mieluisin ja sitten jättää yhteystietonsa jonka jälkeen piti vastailla joihinkin turhiin kysymyksiin sekä painaa seuraavaa nappia lehtitarjouksien kohdalla (ellette nyt halua välttämättä tilata jotain lehtiä, mutta epäilen :D). Minulla meni noin minuutti tai alle osallistua kilpailuun ja Lumian värikseni valitsin sinisen. Kilpailuun pääsette osallistumaan TÄSTÄ!

Kuva: Weheartit

Kattelin tossa weheartitista kuvia Lumioista ja niihin saa näköjään yllättävän kivannäköisiä kuoria. Muistan vielä niin hyvin ne ajat kun kaikilla oli se 3310 johon sai tasan sen yhden kuoren mutta sekin puhelin oli silloin kymmenenvuotiaana "niin siisti" :D haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti