tiistai 20. toukokuuta 2014

Summer is here!

Tuntuu että koko suomi on taas herännyt eloon ja ihmiset ryömineet koloistaan kun ilmat on lämmenneet. Itse olen ainakin kokoajan paljon iloisempi ja energisempi eikä huvittaisi ollenkaan istua koneella, vaan tekisi kokoajan mieli tehdä jotain kun on niin hyvä sää.
Tykkään syödä joitain tiettyjä ruokia vain kesäisin, koska talvella ne ei vaan ole yhtä hyviä eikä niistä tule sama fiilis kuin kesällä. Yksi näistä ruuista on vartaat, joita innostuin tekemään sunnuntaina.


Tää oli itseasiassa ensimmäinen kerta kun itse tein vartaita mutta hyviä niistä silti tuli. Yleensä oon syönyt aina vaan sukulaisten kokkaamia vartaita jossain mökillä mutta näemmä osaan itsekkin tehdä niitä ;D Ja keksin noihin vielä tosi hyvän marinadin kun vähän googlailin.
Japikin tykkäsi noista vartaista ja mentiinkin partsille syömään niitä ja nauttimaan samalla auringosta ♥


Otin eilen varmaan puoltoista tuntia aurinkoa ja päätin suojata mun naaman isoilla aurinkolaseilla ja hatuilla, sillä mun nenä palaa aina niin helposti, enkä muutenkaan halua että kasvojen iho vanhenee auringosta. Laitoin kyllä ennen auringonottoa paljon aurinkorasvaa mutta silti käsivarret punoitti hieman ton puolentoista tunnin jälkeen. Eilen toisaalta oli kyllä melkeen kolkyt astetta lämmintä joten ihmekkös tuo.


Oon nyt saanutkin ihan kivasti väriä pintaan ja luulempa että tuun olemaan aika ruskea tänä kesänä koska aloitin tänään syömään aurinkokapseleitakin. En tiedä oikeestaan mitään niiden toimivuudesta mutta päätimpä nyt kokeilla. Onko teillä kokemuksia aurinkokapseleista?

No7 meikinpohjustusvoide & selluliittivoide

Sain noin kuukausi sitten kaksi uutta No7 tuotetta testiin ja molemmat oikeestaan yllätti mut positiivisesti. En ole tainnut koskaan aikaisemmin edes kokeilla meikinpohjustusvoidetta, ennenkuin nyt. Levitin voiteen pestylle iholle ja annoin imeytyä kymmenisen minuuttia, jonka jälkeen levitin normaalisti meikkivoiteen ja muut meikit. Mulla saattaa välillä jäädä meikkivoide vähän epätasaisesti jos levitän sen kiireessa, tai jos voide on paksua, mutta nyt kun oli tuo pohjustusvoide alla niin paksumpikin meikkivoide levittyi tosi sulavasti iholle eikä siihen jäänyt mitään läikkiä tai meikkivoide rajoja. Tuo puteli on vaan aika pieni että en tiedä kauanko tuo nyt riittää mutta onneksi toi voide on suht juoksevaa joten sitä ei tarvitse levittää paljoa kasvoille.


Kun sain tämän selluliittivoiteen testiin, niin olin suoraansanottuna todella epäileväinen tämän suhteen sillä muistan jostain lukeneeni että selluliittiin tehoaa vain liikunta tai laser hoidot. Tätä voidetta käytetään kuukauden verran joka päivä ennenkuin tuloksien pitäisi alkaa näkyä.


Voidetta hierotaan päivittäin kahden minuutin ajan iholle, tai niinkauan kunnes se on kunnolla imeytynyt. Putkilon päässä on pieni reikä josta voidetta tulee ja sitä hierotaan iholle tuollaisen roll-on pään avulla. Putkilon päässä on on ja off kohdat, ja kun voidetta haluaa putkilosta ulos, pää pitää kääntää on -asentoon ja kun voidetta aletaan levittää, pää käännetään taas off- asentoon.
Minulla, kuten 90 prosentilla muistakin naisista, on valitettavasti selluliittia. Enkä häpeä myöntää tätä :D Sitä ei ole mitenkään häiritsevän paljon, vaan hieman reisissä.
Kun olin noin kaksi viikkoa tätä voidetta käyttänyt säännöllisesti, enkä huomannut juuri mitään eroa, niin epäilin toden teolla tämän toimivuutta ja meinasin jo luovuttaa ja kätkeä voiteen kaapin pohjalle ja jättää sinne. Paketissa kuitenkin lukee että sitä pitää käyttää kuukauden verran ennen näkyviä tuloksia, joten näin myös sitten tein, ja nyt yli kuukauden käytettyäni voin todeta että ihme kyllä, selluliittia on hävinnyt näkyvästi.  Ns. "syvimmät" selluliitit ovat vielä hieman näkyvissä, mutta onneksi voidetta on vielä jäljelle jonkin verran ja aion käyttää tuota niin kauan kunnes kaikki selluliitit ovat poissa.
En ole koskaan mitenkään hävennyt reisiäni kun olen käyttänyt shortseja, sillä selluliittia ei todellakaan ole ollut paljoa, mutta täytyy sanoa että nyt on paljon itsevarmempi olo shortsit jalassa. Plussaa myös jättikokoisesta tuubista joka riittää reilusti yli kuukaudeksi.
Olisi kiinnostavaa kuulla että oletteko te koskaan kokeilleet mitään selluliitti voiteita, taikka muita hoitoja?

4 kommenttia: