keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Absolut torr

Reddville tekee tässäkuussa yhteistyötä Absolut Torrin -eli tosikuivan kanssa. Mikäli joku ei vielä muista mikä on Reddville niin käykääs lukemassa vaikkapa tämä postaus.

"Hikoilu on kehon tapa ylläpitää oikeaa lämpötilaa. Ihminen hikoilee lämpimässä ilmassa, fyysisen rasituksen yhteydessä tai kuumeessa. Keho yksinkertaisesti jäähtyy hikoilemisen kautta. Myös stressi tai huolestuneisuus voi saada hikoilemaan. Hikoilu on luonnollista, mutta joskus hikoilemme enemmän kuin haluaisimme tai aivan väärässä tilanteessa. Tosi Kuiva on antiperspirantti, joka ehkäisee hikoilua ja pahaa hajua jopa 7 päivän ajan. Sitä voidaan käyttää apuna kaikenlaiseen hikoiluun, kuten kainaloiden, käsien tai jalkojen hikoiluun. Tosi Kuivaa suositellaan myös silloin kun on kyse liikahikoilusta eli niin sanotusta hyperhidroosista."
Lainasin ylläolevan tekstin tosikuivan verrkosivuita koska en olisi tuota itse osannut yhtään tuon paremmin sanoa :D


Oma tosikuiva pakettini saapui juuri ennen Rodoksen matkaa ja arvatkaa vaan unohdinko sen kotiin?! En keksi mitään parempaa paikkaa missä tota olisi voinut käyttää kun Rodoksella + 30 asteen lämpötilassa missä tuli välillä hikoiltua kuin pieni sika.. :D


Paketti sisälsi antiperspirantin sekä 7 kappaletta kosteuspyyhkeitä. Tuotteet toimivat parhaiten kun niitä levittää iltaisin pestylle ja kuivalle iholle ja antaa vaikuttaa yön yli.
Aionkin kokeilla näitä tuotteita ennen seuraavaa baari iltaa ja nuo kosteuspyyhkeet ovat niin pieniä että ne mahtuvat hyvin mukaan baarilaukkuun tai vaikkapa taskuun jos ne haluaa ottaa mukaan baariin.

Ps! Jos joku on menossa vaikkapa tähän! tapahtumaan niin sinne tuo tosikuiva olisi ihan erinomainen tuote :D Itse hieman harkitsin että olisin tuonne mennyt, onko täällä muita jotka ovat tuonne tulossa? :)

5 kommenttia:

 1. Toimii kyllä tuo tosikuiva, mutta kirvelee ihan älyttömästi! Äläkä sheivaa kainaloita pariin päivään ennen, koska kirvely on silloin täysin sietämätöntä. Muuten kyllä kiva tuote :)

  VastaaPoista
 2. Eiköhän tuo kirvelykin oo aika yksilöllistä. Itselläni ilmeni tuntemuksia parin ensimmäisen käyttökerran aikana, jonka jälkeen ei enää tullu mitään.

  VastaaPoista
 3. joo luulen kans että se on aika yksilöllistä ja että pitää vaan testata ennen kuin tietää kirveleekö vai ei. Itellä kirveli ekalla kerralla hieman mutta ei enään sen jälkeen :)

  VastaaPoista
 4. Kannattaa yöllä kun aineen laitat olla ilman paitaa tai vanhassa topissa.. Se nimittäin kuluttaa paitaa kainaloiden kohdalta ihan älyttömästi ja viimesene yöpaidassa oli reijäi kainalossa :D

  VastaaPoista