keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Pitsishortsit ja muut viimeaikaiset ostokset

Rodoksella tuli shoppailtua jonkin verran ja tässä postauksessa esittelen siis kaikki Rodoksen ostokset + muut viimeaikaiset ostokset.


Eräs päivä kun kävelimme uudessa kaupungissa etsimässä hyvää ruokapaikkaa, näin kadun toisella puolella Terranovan. Olen lukenut kuinka monet bloggaajat ovat tätä kauppaa hehkuttaneet ja itse en ollut sieltä mitään koskaan löytänyt niin ihmettelin vähän sitä hehkutuksen määrää. Päätin kuitenkin kaupassa käydä ja nyt täytyy kyllä myöntää että Terranova pääsi mun lemppari vaatekauppojen listalle! Kauppa oli täynnä toinen toistaan ihanampia kesävaatteita ja ostinkin sieltä kolme eri vaatetta, vaikka budjetti ei siitä oikeen tykännytkään. Nuo ihanat pitsishortsit pinkeillä yksityiskohdilla maksoivat muistaakseni 12,95e ja ovat kyllä olleet joka pennin arvoiset. Niin rennot jalassa mutta samalla tyylikkäät!


Kellohelmainen mekko 9,95e Terranovasta. Tuo mekko oli ihan täydellinen. Ennen kun tein sen "virheen" että pesin sen pesukoneessa ja se kutistui niin että sitä ei voi enään käyttää.. Se ei varmaan menisi mekosta edes minua paljon lyhyemmällekkään henkilölle sillä se kutistui todella paljon, vaikka pesin sen vain kolmessakympissä... Nää "halpis" vaatekauppojen tuotteet kyllä tuppaavat kaikki aina olemaan vähän huonolaatuisia mutta kyllä ärsyttää että toi meni kutistumaan koska toi oli niin kiva päällä.. Nyyh.
Ostin Terranovasta vielä vihreä peplumtopin ja se on juuri tällähetkellä pesussa joten esittelen sen sitten joskus myöhemmin täällä.


Yhtenä päivänä löydettiin mun isän kanssa ihan sattumalta euron kauppa jossa lähes kaikki tuotteet maksoivat vaan yhden euron! Ostin varmaan kymmenen eri juttua ja tässä nyt niistä muutamat. Tuohon kaulakoruun rakastuin ensisilmäyksellä ♥


Puuteri ja varvastossut olivat myös eurokaupasta. Siellä oli vaan 38 kokoisia tossuja joten otin sitten ne vaikka mun koko on 39-40.


Pilottilasit 6e jostain pikkumarketista. Kaduin kyllä noiden lasien ostoa ekan viiden minuutin käytön jälkeen sillä noiden laatu on niin huono ettei mitään rajaa.. No pääasia että sentään jotenkuten päässä pysyvät.

Siinä oli nyt pääasiassa kaikki Rodoksen ostokset. Ja tässä on kaikki suomen ostokset mitä oon reissun jälkeen ostanut.


Korvikset Lindexistä noin 2,40e alennuksen jälkeen.


Unimaski Prismasta 9,90e. Unohdin juhannuksena mun unimaskin kotiin joten oli pakko ostaa paikallisesti Prismasta sitten uusi... Nyt mulla on noita kolme kappaletta..


Henkkamaukan mekko kirppikseltä 2,50e


Uudet Finnwearin bikinit kirppikseltä 2,50e

3 kommenttia:

 1. Oi noi shortsit ja korvikset on ihanat! ♡

  VastaaPoista
 2. Kivoja ostoksia, nuo shortsit varsinkin on ihanat :))

  http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. sweeeet!!!
  follow to follow?
  http://defishencia.blogspot.ru/

  VastaaPoista