lauantai 26. heinäkuuta 2014

Eilisen päivän asu

Olisin tietty voinut kuvata myös eilisen illan asua kun käytiin viihteellä paikallisessa baarissa mutta en sitten tiedä olisiko niistä kuvista tullut kovinkaan hienoja. No tässä kuitenkin nyt eilisen päivän asua kun käytiin Millan kanssa Järvenpään keskustassa syömässä ja kaupoilla. Eilen oli ihan sairaan kuuma päivä mutta en valita! Mieluummin näin kun pakkasta.


mekko Meta / aurinkolasit Rodokselta / balleriinat kirppikseltä (h&m)

Noi kengät olivat kyllä erittäin huono ostos vaikka eivät paljoa maksaneetkaan. Tuli kolme rakkoa jalkaan jostain kilsan kävelystä noilla. Lopulta päätin suosiolla laittaa kengät laukkuun ja kävellä ilman.

Otin yksi päivä kotona pari ihkua peilikuvaa noista uusista shortseista mitkä ostin tuolta Metasta. Eipä niistä peilikuvista sitten onnistunut kuin tuo yksi, jos sekään.. Noi on kyllä varmaan mun mukavimmat shortsit!


En oo vieläkään jaksanut purkaa Baltian reissun kamoja laukusta... Saatan huomenna lähteä mökille joten ehkä olis ihan aiheellista nyt purkaa toi matkalaukku että saa pakattua uudet jutut tilalle. Mökillä olisi nyt kyllä ihana olla sillä ulkona on noin lämmin, voisi vaan lekotella laiturilla ja uida aina kun tulee liian kuuma. Hyvää viikonloppua kaikille ♥

4 kommenttia: