torstai 3. heinäkuuta 2014

Lomailua

Ihan aluksi pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta. Japilla alkoi myös kesäloma joten ei olla hirveästi istuttu kotona saatika koneella. Tässä on tullut käytyä mm. Blues kadulla, Hyvinkään Willassa shoppailemassa, korkeasaaressa ja tänään olisi vuorossa linnanmäki.


Viime viikolla oli taas Järvenpäässä ne "kuuluisat" puisto bluessit kun koko Järvenpää on täynnä ihmisiä ja autoja eikä mistään saa parkkipaikkaa. Mekin käytiin äitin ja siskojen kanssa yhtenä päivän bluessissa ja onhan toi katu aina kiva kiertää mutta eipä siellä koskaan oikeen mitään uutta ole. Itse en tänä vuonna ostanut tuolta mitään mutta pikkusikot saivat söpöt nimikäsikorut :) Jos jotakin kiinnostaa lukea enemmän puistobluesseista niin käykääpä TÄSTÄ lukemassa viimevuoden postaus.

Voisin tähän samaan postaukseen laittaa vielä kuvat eilisestä korkeasaari reissusta :)


Eilen juuri kun oltiin kävelty korkeasaaren parkkipaikalta sinne sillan alkuun mistä korkeasaari alkaa, alkoi sataa kaatamalla. Ajattelin että tää on niin just mun tuuria mutta onneksi sade ei kestänyt kuin ehkä kymmenisen minuuttia ja loppupäivä olikin sitten vaihtelevasti aurinkoinen tai pilvinen.


Siinä olikin nyt erittäin vähäiset korkeasaarikuvat sillä en jaksanut pahemmin siellä kuvailla. Etteköhän te kaikki ole nähneet jo tsiljoonia kuvia korkeasaaren eläimistä :D

Nyt alan meikkaamaan ja laittautumaan sillä kohta lähetään lintsille. Kolmannen kerran tänän kesänä. Heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti