keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Suomessa taas

Seitsemän yötä teltassa, yksi asuntoauton lattialla, hyttysten pistoja, naarmuja polvessa, kilometrin päähän vilkkuvat rusketusrajat, ylipursunut sähköpostilaatikko jne...
Meidän baltian reissu kesti siis kahdeksan päivää ja voitte kuvitella kuinka ihanalta tuntui käydä ensimmäistä kertaa viikkoon hyvin toimivassa suihkussa ja syödä lämmintä kotiruokaa :D Oon syönyt koko viikon aikana ties kuinka monta pussia karkkia, suklaata, sipsejä, jäätelöä ja kaikkea muuta yhtä terveellistä. Kävin äsken vaa-alla ja odotin jotain hirmulukemia mutta en ollut lihonnut tippaakaan! Näköjään tuli urheiltua tuon reissun aikana kuitenkin sen verran paljon että herkut ei näy missään. Rahaa reissuun upposi aika paljon, löysin nimittäin koko mailmankaikkeuden ihanimman vaatekaupan josta lisää ensi postauksessa.


Kuvat on napattu kahdeksalta aamulla Latvian Jurmalassa ihanalla hiekkarannalla. Syy siihen miksi olin jo kasilta aamulla rannalla oli siinä että ei löydetty mitään hyvää leirintä aluetta niin pystytettiin teltta jollekkin parkkipaikalle rannan viereen. Ennen aamu kahdeksaa jotkin linnut alkoivat pitää hirveää meteliä ja lentelivät siinä meidän teltan ympärillä ja rääkyivät joku puolisen tuntia täyttä kurkkua. En tiedä mikä niitä risoi mutta sinne meni mun unet :D Kävin sitten vihaisena potkimassa niiden puutakin silmät vielä puoli ummessa mutta ei se tyhmä puu edes hievahtanut.. Päätin sitten suosiolla antaa niiden lintujen rääkyä ja lähdettiin mun veljen kanssa rannalle koska sekään ei saanut enään unta.
Tuolla Jurmalassa oli aivan ihania uimarantoja jotka jatkuivat ties kuinka pitkälle ja nyt heinäkuussa merivesikin oli mukavan lämmintä. Riehuttiinkin tuolla vedessä ja rannalla monia tunteja ja hypittiin aalloissa jotka olivat välillä ihan sairaan isoja ja kun yritti seistä siellä vedessä niin oli melkein heti taas uppeluksissa kun aallot olivat niin isoja.


Löysin ton maximekon Terranovasta alennuksella. Hintaa taisi lopulta olla vain reilut kahdeksan euroa. Tossa lukee 95 mutta olisin ollut tyytyväisempi jos siinä olisi lukenut 93 :D heh.

Nyt on kyllä pakko ottaa päikkärit ja sen jälkeen vähän siivoilla. Mulla on teille ihan sikana postattavaa ja tuntuu ettei aika riitä kaikkeen mitä haluaisin tänne kirjoittaa. Mulla on nimittäin vielä Rodos postauksiakin tekemättä enkä ole tainnut täällä mainita edes juuri mitään siitä mun ja Japin Yyterin reissustakaan.

3 kommenttia: