tiistai 12. elokuuta 2014

Ale vinkkaus!

En ole pariin kuukauteen ollenkaan tainnut käydä Hersecretin nettisivuilla joten tänään päätin huvikseni käydä katsomassa alennuksia ja uutuuksia. Molempia oli tullut rutkasti ja tässä ois vähän mun lemppareita. Ensiksi tässä nyt ne tuotteet jotka ovat alennuksessa, kaikki allaolevan kollaasin jutut maksavat korkeintaan 30 euroa.


Sininen mekko TÄSTÄ! / Pinkit bikinit TÄSTÄ! / Vaaleanpunainen mekko TÄSTÄ! / Vihreät bikinit  TÄSTÄ! / Sininen mekko TÄSTÄ! / Punainen mekko TÄSTÄ!

Mullahan on kotona tuo sähkönsininen mekko pinkkinä versiona. Olisin aikoinani halunnut tuon juuri sähkönsinisenä mutta se oli silloin loppu niin tilasin sitten pinkin. Joka sekin osoittautui kyllä oikein hyväksi vaihtoehdoksi. Tuon rypytyksen ansiosta mekko sopii kaikenpituisille (jopa tälläiselle amatsonille kuin mä) ja se onkin ollut varmaan kaikista mun mekoista eniten mun päällä kun olen lähtenyt jonnekkin ulos tyttöjen kanssa.

Alennustuotteiden jälkeen piti tietenkin käydä tutkimassa hieman niitä uutuuksia ja vitsi sinne oli tullut kaikkea ihanaa ♥ Hyvä ettei kuola alkanut valumaan....


Musta toppi TÄSTÄ / Valkoinen toppi TÄSTÄ! / Mekko TÄSTÄ! / Vaalenasininen toppi TÄSTÄ! / Vaaleanpunainen paita TÄSTÄ! / Leopardi paita TÄSTÄ!

Siinä oli nyt mun lempparit yläosa uutuuksista. Rakastuin etenkin tohon valkoiseen pitsipaitaan ton kaula aukon takia ♥ Tollanen paita on kyllä pakko saada.. Nuo pari napapaitaakin on tosi kivoja mutta en tiedä kehtaisinko kulkea kadulla napapaidassa :D Tai sitten pitäisi olla kaverina tosi korkeavyötäröiset housut tai hame. Mitä mieltä te olette tästä napapaita villityksestä? :)


Harmaat housut TÄSTÄ! / Mustat pitsi shortsit TÄSTÄ! / Korkeavyötäröiset farkkushortsit TÄSTÄ! / Printtileggarit TÄSTÄ!  Korkeavyötäröiset farkut TÄSTÄ!  Ameijakuvioiset farkut TÄSTÄ!

Kaikki noi alaosat on yhdellä sanalla kuvaten täydellisiä. Jos pitäis valita niin en kyllä tiedä mitkä ottaisin. Entä te?

Ikuisena kenkäfriikkinä piti tietysti myös kurkata Hersecretin korkkaritarjonta. Entiedä osaisinko noin huikeilla koroilla edes kävellä mutta ainahan sitä saa haaveilla ^-^


Nudet korkkarit TÄSTÄ! / Hopeat korkkarit TÄSTÄ! / Punaiset korkkarit TÄSTÄ! / Pinkit korkkarit TÄSTÄ! / Leopardi korkkarit TÄSTÄ! / Pronssiset korkkarit TÄSTÄ!

Mitäs tykkäsitte Hersecretin tänkertaisista uutuuksista ja alennetuista tuotteista? Kannattaa mennä kurkkaamaan muitakin alennuksia ja uutuuksia sillä niitä oli tosi paljon. Ja muistutan vielä että Hersecretillähän on aina ilmaiset toimituskulut! Ja jollen vielä ole tarpeeksi kehunut niin toimitus on aina ollut myös todella nopea, päivä tai pari niin paketti jo tipahtaa postiluukusta. Nyt kerkeisi vielä vallan mainiosti siis tilaamaan viikolopuksi vaikka uudet reivikuteet ;D heh.

Ps. Ulkona sataa, mun sunnuntaina tilaamani sinkkuelämää boksi ei ole vielä tullut ja olen jo selannut kaikki blogit läpi joten laittakaa mulle jotain mielenkiintoisia kysymyksia askissa http://ask.fm/sofkuuuu93 niin en kuole tylsyyteen ! Kiitos ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti