sunnuntai 17. elokuuta 2014

yksi baltian reissun asu

Huomasin tuossa juuri etten ole laittanut blogiin kuvia yhdestä aika basic asusta mikä mulla taisi olla ekana tai tokana päivänä päällä kun kierreltiin baltian maissa. Tosta henkkamaukan rennosta takista on tullut jo ihan luottovaate ja se on yksi parhaista löydöistä pitkiin aikoihin.

takki ja ballerinat kirppis (h&m) / shortsit ja laukku kirppis / aurinkolasit Rodokselta

Oon tässä reilun kolmen vuoden aikana saanut lukea mitä mielenkiintoisimpia kommentteja, ja useimmiten näitä tulee juuri anonyymeiltä henkilöiltä. Tää on nyt pakko mainita sillä joku kommentoi mulle tuossa yksi päivä että näytän jabba the huttilta??! Repesin ihan huolella kun luin ton kommentin... Jos ette tiedä mikä tai kuka on jabba the hut niin googlatkaa ihmeessä. Täytyy sanoa että itse en näe meissä kahdessa ihan hirveästi yhtäläisyyksiä mutta kivat sulle siellä joka näet :D!


Siinä vielä toinen julkaisematon kuva baltian reissulta. Tuossa asuntoautossa sitä tuli istuttua montamonta tuntia ja jopa nukuttua. Kerran reissun aikana kävi myös niin että kun istuin tuossa paikalla missä kuvassakin istun, ja mulla ei ollut turvavöitä jostain syystä niin sitten tuli tietenkin joku äkkijarrutustilanne ja meikäläinenhän rysähti täysiä tuota pöytää päin ja koko pöytä irtosi liitoksistaan. Hups. No sen jälkeen ainakin muistin aina ne turvavyöt.

Eilen oli muuten superhauska ilta! Näin pitkästä aikaa mun kahta hyvää ystävääni Annia ja Suvia, ei oltu nähty tyyliin koko kesänä joten juttua riitti! Istuttiin iltaa mun isällä ja sieltä lähdettiin sitten bussilla kohti Helsingin kekustaa ja baarikärpästä. Ei oltu kukaan aikaisemmin käytä BK:ssä mutta olihan se ihan kokemisen arvoinen paikka. Ihan ookoo musa ja tarpeeksi iso tanssilattia. Sisään pääsy ja juomat olivat tosin vähän turhan kalliita.
Aluksihan oltiin menossa Tigeriin ja jonotettiinkin siinä jo mutta sitten saatiin kuulla että siellä oli joku tilaisuus joka oli vain kutsutuille henkilöille. Tämähän on tosi kiva kuulla sen jälkeen kun on jonottanut siinä sen viisitoista minuuttia...

ps. Vietiin Millan kanssa eilen kirppiskamat sinne Viadialle joten meillä on nyt se pöytä siellä siis huomisesta alkaen viikon verran. Kummallakin oli ihan kiitettävä määrä tavaraa ja luultavasti viedään vielä vähän lisääkin sitten kun sinne pöytään mahtuu. Meillä on myynnissä farkkuja, toppeja, mekkoja, paitoja, shortseja, koruja, kenkiä, laukkuja jne. Käykäähän ostelemassa ne pois niin saan vaatehuoneeseen vähän tilaa uusille vaatteille :D

2 kommenttia:

  1. luultavsti tämä ano on tarkoittanut että olet yhtä ruma:D jota et kyllä minusta todellakaan ole! :)

    VastaaPoista