lauantai 9. elokuuta 2014

Yyterissä

Mun ja Japin porin reissustahan on aikaa jo varmaan kuukausi mutta parempi postata nyt myöhään kun ei milloinkaan :D J:llä oli heinäkuussa kaksi viikkoa kesälomaa ja mietittiin että mitä voitaisiin sinä aikana tehdä ja päätettiin sitten lähteä katsastamaan Porin Yyteri koska mähän en ollut siellä aikaisemmin käynyt. Varattiin hotellihuone siitä ihan rannan vieressä olevasta kivasta hotellista ja kun päästiin perille niin pakattiin rantakassiin pyyhkeet ja juomapullot ja lähdettiin biitsille.


Hotelli huone oli tosi kiva muuten mutta meillä oli erilliset sängyt eikä telkkarissa ollut kaukosäädintä (omg). Toi hotelli huoneen lattia oli kyllä kokoajan ihan täynnä hiekkaa koska se Yyterin hiekka oli sellaista hienoa hiekkaa joka tarttui joka paikkaan.


Varattiin hotellihuone kahdeksi päiväksi ja meidän onneksemme molempina päivinä aurinko porotti ja rusketus senkuin lisääntyi! Ainut vaan että toi merivesi oli tuolloin vielä tosi kylmää mutta mä päätin silti olla rohkea ja heittää sen talviturkin. Vaikka kyllä mä aika kauan siellä vedessä seisoin ennenkuin uskalsin uida. Voisin kuvitella että toi merivesi olisi nyt aika ihanteellisen lämmintä joten te jotka pääsette vielä tänä kesänä Yyteriin pulikoimaan niin uikaa sitten munkin puolesta :D! Vaikka oonkin kyllä uinut tänä kesänä varmaan enemmän kuin minään muuna kesänä koskaan.


aurinkolasit Rodokselta / kaulakoru nimesi.fi / toppi ja balleriinat h&m / shortsit Terranova / laukku kirppis


Mentiin molempina iltoina ihan vaan istuskelemaan tonne hiekkadyyneille koska illalla oli vieläkin tosi kuuma mutta se hiekka oli ihanan viileää :D Mietittiinkin että tuolla dyyneillä olisi oikeasti voinut vaikka nukkua sillä yöt olivat niin lämpimiä.


Joku sieltä kysyi että voinko joskus laittaa kuvan missä mulla ei ole meikkiä niin tän postauksen missään kuvassa mulla ei muistaakseni ole meikkiä. En muutenkaan ole tänä kesänä juuri meikkannut ja sitten harvoin kun meikkaan niin tuntuu naama jotenkin hirveän tunkkaiselta ja feikiltä :D Eli luonnollisuus kunniaan!


Hotelliin kuului aamupala joka oli ihan keskinkertainen joten en jaksanut raahata kameraa mukaan sinne. Jos aamupalalla olisi ollut pekonia niin se ois heti noussut keskinkertaisesta hyväksi ;D
Syötiin vikana päivänä hotellin ravintolassa hyvät kanaceasar salaatit jotka maksoi muistaakseni about kympin kappale.


Mä alan nyt hieman laittautumaan sillä lähdetään kohta Japin porukoiden kanssa syömään ja istun vieläkin tässä koneen ääressä pyyhe päässä ja hiukset märkinä. Moikka (:

6 kommenttia: