maanantai 1. syyskuuta 2014

Aina ei mee kaikki ihan suunnitellusti..

Se mun viimepostauksessa hehkuttamani tyttöjen ilta kusikin sitten ihan totaalisesti. Alkuilta vaikutti ihan lupaavalta mutta sitten yksi kaveri ilmoitti ettei pääsekkään tulemaan poikaystäväkriisin takia ja kun päästiin sitten lopulta baariin niin toisella kaverilla tuli pää kipeäksi ja lähdettiin kotiin. Ois ollu niin kivaa päästä ees vähän tanssimaan mutta onneksi näitä kertoja aina tulee. Sitä kyllä vaan ihmettelen että mistä syystä joka ikisellä kerralla pitää aina jonkun asian mennä pieleen? En oikeasti edes muista milloin olisi kaikki mennyt ihan nappiin? :D Aina joku kavereista ei viimehetkellä pääsekkään tulemaan, joku taas joutuu lähtemään liian aikaisin kotiin ja joku taas sammaltaa jo puolessa välissä iltaa. Sitten on kanssa lähes joka kerralla se ongelma että missä sitä aloittelisi kun ei tuolla ulkona + kymmenessä asteessa ja sateessa ole kovin hauskaa seistä. Varsinkin kun tulee puolentunnin välein vessahätä ja pusikko ei ihan hirveästi enään tässä iässä houkuttele.
Tässä kuitenkin nyt vähän alkuillan kuvasaldoa kun oltiin Millalla aloittelemassa, kihartamassa hiuksia ja joraamassa Innan tahtiin.


Näissä kuvissa näkyy tosi hyvin nää mun vähän vaaleemmat kutrit. Vielä kun kiharsin hiukset niin ei näytä edes että olisi raitoja kun kaikki ne on tuolla niin sekaisin niin tekee vaan yleisesti ottaen vaaleamman lookin. Eikä juurikasvukaan näy enään niin paljon kuin mustissa / tummanruskeissa hiuksissa.


Mua on muuten alkanut ihmetyttämään viimeaikoina eräs asia.... Kun mun blogiin ei ole varmaan pariin kuukauteen tullut YHTÄÄN negatiivista kommenttia :D? Siis muistan kun alottelin bloggausta niin niitä tuli melkein päivittäin. Ehkä oon siis viimein onnistunut kukistamaan ilkeät anonyymit. En vaan yksinkertaisesti lähes koskaan julkaise mitään turhia dissaus kommentteja ja silloin kun julkaisen niin en ns. ikinä "suutu" siinä vastauskommentissa jota ne anonyymit selvästi haluaisivat. Joten jos blogiisi tulee paljon negatiivista shittiä niin hyvä keino vähentää sitä on olemalla vaan positiivinen tai sitten ei vaan julkaise niitä kommentteja :)


Käytiin tänään tossa lähikaupassa ihan pikaseen ja siellä oli eurolla rasia marjoja niin pakkohan sitä oli sitten pari rasiaa ostaa. En ihan hirveästi perusta noista karhunvatukoista mutta kun J ei ollut niitä koskaan syönyt niin se oli ihan tarpeeksi hyvä syy ostaa niitä. Ja pensas mustikathan nyt on aina hyviä ♥

Meiksi rupeaa nyt säätämään ton meidän telkkarin kanssa jotain sillä huippis alkoi juuri ja ainut mitä tosta näkyy on pinkkejä ja sinisiä pikseleitä päällekkäin... Mikälie salama iskenyt jonnekkin koska ihan uus telkkari niin ei siinäkään pitäis vikaa olla! Adioos!

6 kommenttia: