maanantai 22. joulukuuta 2014

Joululahja itselleni

Oon varmaaankin vuodesta keppi ja kivi halunnut omistaa täydellisen peili / meikkauspöydän ja nyt vihdoin omistan sellaisen! Löysin ton nettikirppikseltä ja sain vielä kotiinkuljetuksenkin kaupanpäälle niin pitihän se ostaa. Toi on vaan n-i-i-i-n hieno!

 
Nyt mulla on vihdoin paikka mun jättimäiselle meikki kokoelmalle eikä niitä tarvitse etsiä ympäri ämpäri asuntoa. Ajattelin ostaa tuonne laatikon sisään jonkinnäköisen lokerikon niin saisi meikit hyvin järjestykseen.
 
Vaihdoin samalla ruokapöydän seinää vasten ja baarijakkarat samalle puolelle pöytää. Nyt toi pöytä vie vähän vähemmän tilaa olkkarissa kun tuli toi peilipöytäkin tilanviejäksi.
 
 

Nyt alan vihdoin olemaan aika tyytyväinen tähän meidän sisustukseen. Sohvan haluaisin kyllä vaaleemmaks mutta eiköhän toi nyt mee vielä pari vuotta. Jossain vaiheessa halusin että ihan kaikki ois valkoista mutta kyllä toi musta ja harmaakin on ihan kivoja värejä.
 
Ostin Hersecretistä vähäsen aikaa sitten tosi mageet bikinit. Kun sain ne ulos paketista niin tiesin heti että ei ne tuu mulle menemään. Tai ehkä menis jos änkeis mutta ei kyllä näyttäis kovin hyvältä.
 
 
En oo ikinä joutunu palauttaa mitään tuotetta niin en varmaan ees osais ni laitoin noi suosiolla vaan fb kirppikselle myyntiin.. Eli jos jotain kiinnostaa noi niin let me know :)
 
Toinen uus vaate minkä ostin on henkkamaukan söpön värinen bleiseri. Omistan mustan, sinisen, valkoisen ja punaisen bleiserin ja nyt sitten vielä pinkinkin.
 
 
Jos musta ei kuulu ennen joulua niin haluun toivottaa kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulua ♥ !

2 kommenttia: