torstai 19. maaliskuuta 2015

Päivä Hyvinkäällä


Sovittiin eilen Annin kanssa että huomenna lähdetään ulos kuvailemaan ja Hyvinkään Willaan shoppailemaan. Ei tehty mitään hirveen hyviä löytöjä kun tuntui että kaikki vaatteet oli jotenkin tylsiä välikausi vaatteita mitä kaupoissa myytiin. Päädyttiin pyörimään aika monessa kosmetiikka liikkeessä ja hankittiin jopa kanta asiakkuudet Kicksin liikkeeseen.
 
 
Ulkona oli niin ihana ilma että ajettiin ennen Hyvinkäälle menoa kuvailemaan Järvenpään rantapuistoon (tai tutummin rantsuun).
Ostin noi mun farkut tässä vähänaikaa sitten ja ne on muuten ihan perfect mutta aina kun kyykistyn tai istun niin kuuluu raks ja noi reiät tossa polvien kohdalla suurenee entisestään.. Kohta noissa ei oo varmaan enään lahkeita jäljellä ollenkaan vaan saan talsia capreissa :'D
Tänään pääs myös pitkästä aikaa converset jalkaan ♥
 

Jossain vaiheessa piti käydä raxissa syömässä kun shoppaillessa tuli niin hirveä nälkä. Siinä kun oltiin istuttu ehkä max kymmenen minaa niin tulee kuulutus että huipputarjous nyt raxissa kaksi syö yhden hinnalla.. Ajateltiin vaan että no hv kun ollaan just maksettu tässä molemmista mutta ihan kiva kun nyt sitten kerrotte :D..
 
Meillä ei taaskaan ollut varmaan yhtään hiljaista hetkeä kun nähdään suht "harvoin" niin on hirveesti puhuttavaa. Ei sillä ettei me koulussakin joka päivä pälätetty tunnit läpeensä mutta mitä sitä turhaan olla hiljaa jos on niin paljon asiaa. :D
Kerettiin jo suunnitella että mitä kaikkea sitä tässä tulevina kuukausina voisi tehdä. Tarkoitus ois mennä leffaan (naiset varmaan arvaa että mitä kattomaan..) ja Annin mökille, laivalle jne jne. Läheskään puolet meiän suunnitelmista ei kylläkään koskaan toteudu, laivallekkin meiän on pitänyt tässä jo vuoden ajan mennä mutta mihis tässä valmiissa mailmassa ois kiire.
 
 
Siinä mun huimat ostokset.. Lähettiin tonne shoppailemaan sillä tyylillä että "ostetaan kaikki kaupat tyhjiksi" ja lopulta molemmat osti pari juttua ja mentiin vaan raxin kautta himaan. Ehkä ihan hyvä niin, mulla on muutenkin jo ihan tarpeeks krääsää (said no woman ever..).
 
Valkoinen blingi saippuapullo on cittarista (jotain 6e?), tangle teezer oli Emotionista alennuksessa 12e, ja kulmakarva tussi Kicksin liikkeestä noin 8e.
 
Meillä on kyllä välillä häiritsevän samanlainen tyyli, ostettiin molemmat noi samat kulmakarva tussit, katottiin kymmeniä samoja meikkejä ja kun oltiin cittarissa niin Anni sanoi että haluaisi tollaisen lampun eteiseen (sama lamppu mikä meillä on eteisessä), ja kun oltiin Glitterissä niin mä katoin yhtä hienoa rannekelloa niin kas kummaa Annilla on se sama kello just sillä hetkellä ranteessa :'D On se hyvä kun ollaan näin omaperäisiä..

2 kommenttia:

  1. Jos oot lukenu ne kirjat, niin tulet pettymään pahasti, mutta jos et niin sillon se on ihan hyvä :D Mikä on kulmakarva tussi? Tee sen käytöstä joku oma postaus? Ikin oo kuullukaa sellasesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo onneks lukenu niitä kirjoja :D se kulmakarvatussi on sellainen että sillä tavallaan piirretään kulmakarvojen rajat ja sitten kulmakunällä täytetään ne jos on tarvis :D

      Poista