keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

FABY -Kynsilakat


Sain testiin neljä kynsilakkaa FABY Music kevät/kesä 2015 kynsilakkakokoelmasta. Kyseisessä kokoelmassa on kaikkiaan 12 kynsilakkaa ja valitsin testattavaksi nämä neljä jotka miellytti mun silmään eniten. Jälkikäteen ajateltuna en tiedä miksi valitsin oranssin koska mä en oo koskaan ollut mikään oranssin ystävä mutta kynsissä se näyttikin yllättävän kivalta. Jos Noi neljä pitäisi laittaa "lempparius" (ei taida olla ihan oikee sana toi..) järjestykseen niin  ylläolevassa kuvassa ne on siinä. Eli tälläkin hetkellä kynsissä on tuota ihanaa nuden väristä lakkaa.


Ihan täydellisen värinen ♥ Toi on niin yksinkertainen ja hillitty että se on vaan jotenkin tosi kiva, vaikka yleensä tykkään kaikesta vähän näyttävämmästä. Lakan sävy on That's Jazz. Näitä lakkoja myydään mm. täällä verkkokaupassa: kauneutta.com

Mitä tulee lakkojen laatuun ja pysyvyyteen niin siitä annan ison plussan. Kestää hyvänä monta päivää eikä tarvitse olla kokoajan lakkaamassa uutta kerrosta päälle kun vanha alkaa näyttää niin hirveeltä. Eli jos pitäisi sanoa yes or no niin nää lakat on kyllä ehdoton yes! En oo rehellisesti sanottuna tainnut käyttää kynsilakkaa moneen kuukauteen ja nyt tuli taas tää kynsilakka innostus päälle ja kokoajan on joku eri väri kynsissä. Jos ei jaksa meikata tai pukeutua mitenkään kivasti niin kynsilakka tuo edes jotain pientä särmää asuun.

Pakko sanoa tähän väliin että tiedättekö mikä on mailman tarttuvin biisi? Arttu Wiskarin -Sirpa :D Siis ei herranjulma tuntuu että se soi mun päässä 24/7.. Ja tän kiinnostavan välihuomion jälkeen voisin laittaa tähän parit viime viikolla otetut kuvat. Nyt täällä sataa vettä kuin sanonko mistä mutta kuvien otto päivänä oli tosi hyvä ilma.


Näitten kuvien jälkeen mun hiukset on vähän vaalentunut koska laitoin latvoihin mun juurikasvun sävyistä väriä. Tai ainakin melkein. On latvat vielä vähän erisävyiset mutta ei niin selvästi kuin näissä kuvissa. Tarkotushan oli kasvattaa oma väri mutta siinä nyt ois mennyt ikä ja terveys joten luovutin ja yritin värjätä mahdollisimman samalla sävyllä latvat.. Laittelen näistä sitten kuvia jossain välissä kun kerkeän.


Kameran takana heilu tää breikkaaja mestari.


Kauhee kun tuntuu että aina näin keväisin on hirveesti kaikkia juhlia ja tapahtumia missä pitäisi olla. Viimeviikonloppuna oli Indiedayssin pippalot, huomenna on vappu, ens kuun alussa kaverin synttärit laivalla, ja meiän tuparit... Tätä menoa mulla on kohta joku maksa kirroosi :'D No onhan se kiva että on jotain tekemistä eikä tarvii kaikkia viikonloppuja istuu vaan kotona!

2 kommenttia:

  1. Pitää olla pommac-linjalla! ;D mä muuten näin sut siellä gaalassa vilaukselta, istuin siinä heti ekassa loossissa lavan edessä oikealla. Yritin huhuilla sulle, mutta sitten jo hävisit, enkä halunnut menettää paikkaa! Mun jalat oli niin kipeet koko päivän. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha niin varmaan pitäis ;D aijjaa voi vitsi emmä kyl huomannu sua yhtää :D nojoo siel oli kyl nii paljo ihmisii ja niin vähän tilaa et jos hyväl tuuril jonku paikan sai ni siin oli sit pakko kököttää jonki aikaa :Dd

      Poista