torstai 16. huhtikuuta 2015

Meidän koti

Noniin nyt ois sitten vihdoin koti postauksen aika! Ollaan täällä asuttu vasta pari päivää kun oli toi kylppäri remontti ja lattioiden hiominen jonka takia täällä ei voinut pariin ekaan viikkoon asua. Joitakin huonekaluja vielä pitäisi ostaa mutta periaatteessahan tää on nyt valmis ja halusin päästä postaamaan jotakin joten kuvailin äsken koko kämpän ja tässä nyt ois meidän koti.

Kylpyhuone ja sauna:Kylppärissä tosiaan laitettiin melkeen kaikki uusiksi. Eli lattialaatat, seinälaatat, suihku (toi on mailman ihanin!), suihkuovi, saunanovi, kiuas, peilikaappi, allaskaappi ja Japi asensi tänne myös lattialämmityksen. Kylppäristä tuli just mun tyylinen ja en ees osannut arvata että siitä tulis oikeesti noin kiva! Toi suihku etenkin on ihan täydellinen koska toi on tommonen sadevesi suihku niin toi vesi tulee paljon laajemmalta alueelta kuin normi suihkussa.

Kun ovesta astuu sisään niin heti ensimmäisenä vasemmalla on kylppäri, sitten tulee pienempi makkari (Japin dataus huone..), sitten tulee ns. toinen eteinen oikella ja vasemmalla on meidän makkari.


Pienempi makuuhuone:


Tässä huoneessa ei vielä paljoa tavaraa ole ja eipä tuonne kyllä hirveesti mahdukkaan. Vielä ajattelin ostaa tuonne ehkä jonkin hyllyn ja crosstrainerin. Kaapit on kylläkin jo täynnä vaatteita ja muuta roinaa.


Isompi makuuhuone:


Nyt on kivaa kun mahtuu molemmille puolille sänkyä yöpöydät niin mun ei tarvitse pitää kännykkää yöllä patterin päällä jonka väliin se aina yön aikana putosi. Vaatehuonettahan täällä ei ole mutta kaappitilaa löytyy kyllä onneksi senkin edestä.


Isompi makkari on vastapäätä tuota toista eteistä ja olkkaria. Vasemmalla puolella on keittiö.


Keittiö:


Ostettiin nuo tuolit ja pöytä torista ja ne on just sellaset mistä oon aina haaveillut. Valkoista nahkaa ja valkoinen lasilevy. Ruokapöydälle ostin kukkakaupasta chili pensaan ja nyt saadaan sitten itse kasvatettuja chilejä :'D Saa nähä että miltä ne maistuu. Laitoin jo kappiin pari kuivumaan :)

Olohuone:


Me asutaan tosiaan kerrostalon alimmassa kerroksessa joten meillä on oma pihakin. Tota ei olla laitettu oikeestaan yhtään joten se on nyt vielä samassa kunnossa mitä se oli kun tänne muutettiinkin. Ajattelin että istuttaisin tuonne jotain yrttejä, aita pitäisi maalata sekä pitäisi ostaa jotkut puutarha kalusteet.


Mitäs piditte? :) Ite tykkään tästä tosi paljon ja ihan alusta asti tää tuntu heti ihan kodilta ♥


5 kommenttia: