perjantai 24. heinäkuuta 2015

Lintsillä ja leffassa

 
Ennen Turkin reissua käytiin Japin kanssa lintsillä pitkästä aikaa. Tainno mähän taisin käydä siellä viime kesänä peräti kaksi vai kolme kertaa mutta Japi ei siis ole siellä moneen vuoteen käynyt.
 


Ja kuten aina, lintsin ruoka oli tälläkin kertaa pettymys. Kuvista saattaa ehkä näyttää hyvältä mutta kaikki maistui suunnilleen pakasteesta suoraan tulleelta. Jopa jälkiruoka karkit oli kovia :'D Oon nyt vuosien varrella käynyt jokaisessa lintsin ruokapaikassa ja kaikki on olleet ihan surkeita niin tultiin siihen johtopäätökseen että koska lintsi omistaa ne kaikki niin kaikissa voi olla shittiä ruokaa kun ei niillä ole kilpailevia ravintoloita. Am i right or am i right? Jos Gordon Ramsay on etsimässä uusia ravintoloita kohteekseen niin kannattaa aloittaa lintsiltä.

Ruokaa lukuunottamatta oli ihan kiva lintsipäivä vaikka hieman satoikin ja oli aika pitkät jonot. Olin nössö enkä uskaltanut mennä niihin hurjimpiin laitteisiin ja nolasin Japin siinä kirnu nimisessä laitteessa kun pidin koko matkan silmiä kiinni ja kiljuin :'D

Lintsireissun jälkeen olikin sitten enään pari päivää Alanyan matkaan ja Alanyan jälkeen käytiin Vantaalla leffassa. Siellä ei mennyt mitään kovin hyviä leffoja (kun Japi tuskin olisi halunnut mennä katsomaan magic mike xxl:lää..) niin ostettiin liput luokkakokoukseen.

 
Luokkakokous oli ihan ookoo mutta ei se kyllä napapiirin sankareita voittanut :D Siinä oli vähän liikaa sellasia "hehe.." vitsejä jotka ei oikeasti juuri naurattaneet. Oottekos te nähneet kyseistä leffaa ja mitä mieltä olitte?
 
Huomisesta tuleekin sitten varmaan aika mielenkiintoinen päivä koska meen ekaa kertaa elämässäni sukujuhliin. Meidän sukuhan ei ole mikään ihan pieni ja sinne on tulossa ainakin reilut kuusikymmentä henkeä.
 
Adios!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti