perjantai 26. helmikuuta 2016

Kuvia Tallinnan reissulta


Viron reissulta selvitty ehjin nahoin ja oli kyllä taas hauska reissu. Tai pitäisi sanoa varmaan laivareissulta koska kerettiin käymään Virossa tasan tunnin verran koska nukuttiin vähän pommiin. Herään aina siihen kuulutukseen että maihinnousu on alkanut mutta jostain syystä meidän hytin radio oli kiinni joten kaikki vaan vedeltiin sikeitä yhteentoista saakka ja laivalla piti olla takaisin vähän kahdentoista jälkeen. Muut ei ees jaksaneet lähteä maihin koska kaksi ihmistä meidän porukasta oli sairastuneet illalla.
Lähdettiin sitten Teon kanssa kahdestaan käymään nopeasti parissa vaatekaupassa ja Rimissä ostamassa meidän perus Tallinna mätöt eli kanasalaatit, hedelmäsalaatit, Draakon karkkeja sekä miljoona pussia mailman parasta juustu sibula leib- leipää :D
 
 
Haha mun oli pakko tilata illalla lumumba nimistä juomaa laivan baarista koska kummankaassa ne joi lumumbaa (terv. fangirl93) :D. Oli kyllä aika hirveetä kuraa ja Teo sanoikin että no mitä sä oikeen ootit koska kummankaassahan ne Anne ja Ellu on sellasia alkoholisteja ettei mitään rajaa. Se juomakin maistui oikeastaan pelkästään alkoholilta jossa oli ehkä pikku ripaus kaakaota.. No tiedämpä jatkossa etten teen mun juomavalintoja kummankaan perusteella! :'D
 

Oltiin taas Baltic Queen nimisellä laivalla joka on tullut kyllä jo aika tutuksi tässä viime vuosina. Nyt kun monella ihmisellä oli hiihtoloma niin laiva oli ihan tupaten täynnä ihmisiä. Laivalla esiintyi aste ja käytiin sitäkin pari biisiä kuuntelemassa. En vaan oo koskaan ollut mikään asteen suurin fani mutta kyllä sitä nyt pari biisiä jaksoi kuunnella. Suurinosa ajasta meni taas ylimmän kerroksen yökerhossa tanssien ja laskeskelin tässä että taidettiin jorata siellä yhteensä noin viisi tuntia :D Oli niin hyvä dj joka soitti kaikki parhaat vanhat hitti biisit ja sitten myös joitain uusimpia biisejä. Se dj ei myöskään miksannut niitä biisejä sillain ärsyttävästi mitä suurinosa dj:istä aina tekee, saatika soittanut jotain hirveitä remixejä.
Siellä yökerhossa tuli kyllä taas huomattua että ihmiset on ihan porsaita. Ne saattoi esimerkiksi oksentaa sinne tanssilattialle ja sitten kaatuili ja möyri siellä oksennuksessa.. Mietittiinkin että laivan siivoojan homma olisi ehkä hirvein työ mailmassa :D Kyllä nyt tuli taas nähtyä tarpeeksi tuota suomalaisten juomakulttuuria niin ei tarvii vähään aikaa enään mihkään ulos lähteä..
 
 
Löysin muuten just ennen laivareissua ton nyöripaidan kirpparilta viidelläkymmenellä sentillä! Se oli sellanen ysäri tyylinen jossa oli jotain ihme paljetteja ja helmiä ommeltuina mutta mä revin ne kaikki irti niin tostahan tuli ihan kiva! Vai mitä ootte mieltä?
 
Ton mun pinkin matkalaukun ois kyllä voinut jättää suosiolla kotiin. Kyllähän sinne ihan hyvin kaikki kamat ja ostokset mahtui mutta noi pyörät ei liiku lumessa yhtään ja ainakin nää Järvenpään kadut on ihan lumiset.. Taidan siis käyttää sitä seuraavan kerran vasta ensi kesänä!


14 kommenttia:

 1. Lumumba kuulosti ihmeen tutulta, mutta Kumman kaa:ssahan se oli!

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs oot taas ollut niin tyylikäs <3 Oot hurjan kaunis ja ihana toi pinkki matkalaukku! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihh voi kiitos paljon ♥ ^^ Tuo matkalaukku on kyllä niin kiva omastakin mielestä :>!

   Poista
 3. Harmi että kaikki ei menny ihan putkeen mutta selvisitten kuitenki ja hauskaa oli =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo sellaista se aina on kun lähtee viron laivalle :D..! mutta oli kyllä ihan hauskaa silti :)

   Poista
 4. Hyviä kuvia :) oot kyllä kauhian kaunis :3

  VastaaPoista
 5. Kuullostaa hauskalta reissulta kaikesta huolimatta! :) Ja tuo juomakulttuuri näkyy ihan peruskuppiloissakin aika hyvin, ei tuu enää hirveesti muuten käytyä vastaavissa paikoissa kuin keikoilla ja festareilla ehkäpä. Ei ihan miun juttu oo, välillä toki tulee kavereitten kanssa käytyä ja ihmeteltyä maailman menoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli meillä kyllä ihan mukava reissu! :) Totta puhut, suomalaiset ne aina osaa ottaa sitä kuppia vähän turhankin paljon :'D Itekkään en enään oo pahemmin jaksanut missään käydä kun ei vaan yksinkertaisesti jaksa katella sitä ihmisten örveltämistä :D

   Poista