torstai 22. joulukuuta 2016

Mikä on in joulukuussa

Moikkelis ♥
 Se olisi taas kuukauden In- postauksen vuoro olkaas hyvät!
 
Sametti
 
 
Sametti on varmasti hyvin mielipiteitä jakava materiaali. Itse inhosin samettia vielä jonkin aikaa sitten mutta nyt olen pikkuhiljaa alkanut tykästyä siihen. Sametti näyttää aina ihanan juhlavalta ja tuntuu mukavalta päällä. Etenkin tuollainen viininpunainen ja vaaleanpunainen sametti iskee muhun ja lujaa ♥ Sametti chokerit on myös tosi mageita!
 
Verkkosukkahousut
 
 
Toinen asia jolle huomaan pikkuhiljaa lämpeneväni on verkkosukkahousut ja sukat. Näistä tulee hyvällä tavalla ysäri fiilis ja oikein yhdistettynä ne tuo kivaa särmää asuun.
Mun tyyli on jotakin classyn ja gheton väliltä ja nämä verkkosukkikset on aikalailla tuolla jälkimmäisessä ääripäässä. Ihan vielä en kuitenkaan osaisi tällaisia päälleni pukea mutta ehkä ensi kesänä voisin kokeilla näitä revittyjen farkkujen tai shortsien kaveriksi.
 
Överit highlighterit
 
 
Näin joulun ja uudenvuoden kolkuttaessa ovella meikki saa ja pitääkin hieman kimaltaa. Highlightereitä käyttäessä tässä kuussa motto on "mieluummin överit kuin vajarit". Etenkin poskipäät ja luomet ja jopa solisluut saa laittaa kimaltamaan.
 
Lentäjä takit
 
 
Nämä ihanan lämpimät "lentäjän takit", tai mikälie niiden oikea kutsumanimi onkaan, ovat olleet muodissa tämän talven ja nyt tämmöinen olisi munkin ostoslistalla. En kovin usein käytä takkeja jossa ei ole huppua, mutta tämmöinen on silti aivan pakko saada. Tuollainen punainen houkuttelisi tällä hetkellä ehkä eniten. Musta olisi tosin helpoin väri mutta mulla on ihan liikaa mustia vaatteita jo ennestään.
 
Tämän kuun In- postauksesta tuli ehkä hieman lyhyt mutta lyhyestä virsi kaunis eikö niin?
 
Ps. oonko muuten ainoa bloggaaja jolla ei vieläkään ole ollut yhtään joulu aiheista postausta? Tykkään kyllä joulusta mutta en ole koskaan ollut mikään kunnon joulu hössöttäjä joten epäilen että tässä blogissa niitä joulu postauksia pahemmin tullaan näkemäänkään.
Mutta ihanaa joulua silti kaikille jos en ennen aattoa tule mitään postailemaan! ♥


4 kommenttia:

 1. Sametti on iskenyt niin muhunkin, etenkin just noissa väreissä! Ja verkkosukkahousujakin täytyisi uskaltaa testata!

  Ihanaa joulua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla että säkin oot tykästynyt samettiin! ♥ Ja verkkosukkikset vaatis aluksi varmaan kyllä vähän totuttelua mutta ois ne kyllä aika mageet :D!

   hyvää joulua <3!

   Poista
 2. Heh, mie oon ollu aina (vähän salaa) samettifani :D Kiva että se on nyt in! Oikeastaan kaikki näistä iskee, verkkosukkiksetkin on aina ollu kivoja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa haha :D! Kiva että kaikki näistä iskee suhunkin :) Mä taas en joskus voinut sietää samettia saatika verkkosukkiksia mutta nykyään tykkään :)!

   Poista