keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Tytöt lähtee tanssimaan

Huhh viime postaus taisi olla luetuin postaus koko mun blogi historiani aikana! En kyllä sitä kirjoittaessani uskonut että sitä katsottaisiin noin monta kertaa! Näköjään ihmisiä kiinnostaa blogi yhteistyöt :D
 
Mä oon nyt parina viikonloppuna nähnyt kavereitani ja ollaan vietetty muutamat tyttöjen illat täällä meillä ja toisen kaverin luona. Tähän postaukseen ajattelin laittaa kuvia mitä oteltiin meillä muutama viikko sitten.
 
 
Viime lauantaina oltiin yhden Järvenpääläisen yökerhon pikkujouluissa ja pakko kyllä sanoa että oli hauskaa! Oli hyvää musaa, halpoja juomia, paljon porukkaa, muttei kuitenkaan liikaa ja taisi siellä jotain body painting juttujakin olla. Nimimerkillä olin tylsä ja otin oranssin raidan käsivarteen kun mun kaverit taas teki toisilleen naamaan kunnon sotamaalaukset. Näin jälkikäteen ajateltuna ihan hyvä vaan etten minkäkin ruvennut siihen sillä seuraavana päivänä oli yhdet lasten synttäri kemut missä piti olla. Olisi voinut olla ihmisillä siellä muutama kysymys jos olisin ilmestynyt sinne naama täynnä oranssia ja punaista väriä.
 
 
Oonkin aina halunnut joihinkin tuollaisiin erikoisiin bileisiin missä on just jotain body painting juttuja tai vastaavia. Miks musta tuntuu että jenkeissä niillä on aina kaikkia mageita bileitä eri teemoilla mutta täällä suomessa on aina vaan samat vanhat jutut :D?
Joskus halloweeninä ehkä ihmiset saattaa vähän pukeutua mutta silloinkin se menee yleensä niin että tytöillä on tyyliin jotkut kissan korvat päässä ja that's it.
 
 
Oon kanssa aina halunnut maistaa niitä mageita erivärisiä jelloshotteja ja pelata beer pongia :D Kellään kokemusta niistä?
 
 
Adios ♥


4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, oot niin kaunis ♥ Ja noita jenkkejen bilejuttuja voi ihan hyvin toteuttaa omissa bileissään ;) Opiskelijabileissä ainakin meillä on ollut tosi paljon teemajuttuja, joihin kaikki pukeutuu ja niissä on aina myös erilaista ohjelmaa kuten beerpongia, napashotteja yms. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ♥!
      Tollaset opiskelija bileet ois kyllä varmaan hauska kokemus :D Ite en oo sellasissa koskaan ollut :D

      Poista
  2. Niin kauniita kuvia susta, wow!! Mä järjestin justiinsa viikonloppuna oikein kunnon kotibileet :-D Siellä meillä oli punaisia kuppeja ja ihan oma huone beerpongia varten :-)

    Janica K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitoksia <3! Kuulostaa kyl tosi kivalta :D! Tuntuu ettei nykyään enää kukaan järjestä mitään bileitä ainakaan täällä meidän huudeilla :D

      Poista