torstai 9. marraskuuta 2017

God made us best friends because he knew our moms couldn't handle us as sisters

Heips

double trouble

 Kun törmäsin netissä tuohon "God made us best friends because he knew our moms couldn't handle us as sisters" -tekstiin niin mun oli aivan pakko laittaa se tähän postauksen otsikoksi :D Oli jotenkin niin osuva teksti. Heti ekana tuosta tuli mieleen amis ajat ja se kuinka meitä esimerkiksi kiellettiin menemästä uudestaan samaan työharjoittelupaikkaan vaikka kaikki muutkin luokkalaiset meni samoihin paikkoihin keskenään.. 


Kieltämättä en olisi varmaan itsekkään halunnut yrittää olla meidän opettajana.. Kun kaksi hiiren keskittymiskyvyn omaavaa henkilöä istuu lähes joka tunti vierekkäin niin erityisesti matikan ja fysiikan tunneista tuli vähintäänkin mielenkiintoisia.. Ei varmaan sinänsä mikään yllätys että molemmat istuttiin vielä kolmannen luokan lopussa koulun viimeisellä viikolla suorittamassa uudestaan penkin alle menneitä fysiikan kokeita.

Mä en oo koskaan ollut mikään sellanen "opiskelija ihminen". Olin aina hyvä esim. kuviksessa, käsitöissä, köksässä ja liikunnassa mutta lukuaineet ja matikka ei ollut koskaan mun vahvinta alaa. Ehkä siis ihan hyvä että en mennyt lukioon vaan valitsin vaatetusompelija linjan. 

Ja juuri tuolla kyseisellä vaatetusompelijalinjallahan me sitten tutustuttiinkin Anniinan kanssa vuonna 2011 (huh kun siitäkin on jo kauan!).  Molemmat aloitettiin amis vähän myöhemmin kuin muut luokkalaiset koska päästiin sellaisten ihmisten tilalle jotka oli ollut siellä pari päivää mutta lopettivat sen sitten kesken. Mäkin olin juuri mökillä silloin kun amiksen opo soitti että sulle olisi vapautunut opiskelupaikka Järvenpään ammattikoulusta vaateompelija linjalta. Äkkiä sitten vaan kimpsut ja kampsut kasaan ja nokka kohti Järvenpäätä. Vähän kyllä jännitti mennä sinne kouluun viikkoa myöhemmin kun muut oppilaat koska kaikki siellä olivat jo tutustuneet keskenään. Ensimmäisellä välitunnilla meidän opettaja sitten pyysi mut mukaansa ja vei mut käytävälle jossa muut luokan tytöt istui ja sanoi "tässä on Sofia, olkaa sen kavereita" :D Haha..Käytiin tuossa tiistaina Anniinan kanssa vähän kuvailemassa ulkona kun siellä oli kerrankin niin kaunis ilma. Yllättävän hyvin nahkatakissakin vielä tarkeni. Olin ihan varma että olisi iso virhe pistää se päälle mutta ei tullut edes kylmä.Takki / NewYorker
Neule / H&M
Legginsit Boohoo
Karvakaulus, saappaat ja laukku kirppariltaKuten varmaan edellistäkin postausta luettaessa voi havaita niin oon nyt ihan hurahtanut tämmöisiin nyöri housuihin ja legginseihin. Mitä mieltä te olette nyöri housuista? Onko liian överit?

leggins

Sellaiset kuvat tällä kertaa! Oon jotenkin aina tykännyt tosi paljon käyttää kaikkia karvatakkeja ja karvakauluksia yms sekä nahkatakkeja ja nahkasaappaita. Harmi kun nyt tulee talvi eikä voi enää pukeutua niin kivasti..


Nyt taidankin lopetella tämän postauksen tähän ja suunnata salille. Tuli eilen syötyä niin monta Geisha suklaata että pakko tehdä kunnon treeni tänään.. :D

14 kommenttia:

 1. Hieno turkissomiste t.Jani

  VastaaPoista
 2. Oi miten upeat asut molemmilla teillä <3

  VastaaPoista
 3. Kivat asut teillä molemmilla! :) Miekin viilettelin eilen nahkatakilla, hyvin pärjäsi kun nyt on ollu 6-10 astetta lämmintä parin päivän ajan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Milla! :) Joo on kyl ollu mukavan lämmintä nyt pari päivää :)

   Poista
 4. Onko neule koska ostettu? Ettiny kauan tommost mis sivuhalkiot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siit jo aika kauan aikaa :) Toivottavasti jostain löydät semmosen :>

   Poista
 5. Upeat asut teillä <3 Toi otsikko on ihan paras :D

  VastaaPoista
 6. Nyörihousut on mun mielestä ihanat! En missään kohtaa oikeen nyöripaitoihin hurahtanu, mutta noi housut on ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että säkin tykkään nyörihousuista :>! Ne on kyl ihanii <3 Hhaha mä hurahdin nyöripaitoihinkin...

   Poista
 7. Kiva löytö noi saappaat, nähny muutaman kerran kaupungilla ja kuolannu noiden perään. Taitaa olla jonkuu vuoden x Biancon mallistoa mut ei noit löydä enää mistään. Harmillista. Mut nahkasaappaat, nahkatakit yms on kyl pop niiku sanoit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi saappaat on kyl mun lempparit :)! Itekki oon ne aikoinaan jostain kirpparilt ostanut nii tuskin joo löytyy enää kenkäkaupoist noit.. :/

   Poista